Betting på sport er populært

Under større sportsbegivenheter er betting populært blant entusiaster som liker å følge favorittene sine, enten det er sykkelryttere, fotballag eller andre idrettsgreiner. Betting har faktisk blitt mulig innenfor mange andre idretter enn fotball, men selvfølgelig er fotball-EM i 2016 en enormt stor begivenhet!

arena

Det er faktisk ikke bare de skikkelige fotballentusiastene som følger med på skjermene og odds-EM 2016 da – dette er nemlig en sportsbegivenhet av de store, og den følges av de som enten er veldig eller litt interesserte, og i tillegg faktisk også av personer som ikke er fotballfrelste i det hele tatt. Når slike store arrangementer finner sted, har det en tendens til å dra med seg en hel verden. Alle klistrer seg til skjermene, og skulle man ha mulighet til å reise å se en live-kamp på en av arenaene, ville man helt sikkert ha benyttet sjansen, uansett hvor mye eller lite fotballinteressert man egentlig er.

En av måtene å delta i fotballfesten på er å delta i bettingspill, og odds-EM følger selvfølgelig i kjølvannet av arrangementet. Trekningen av nasjonene for selve sluttspillet i EM 2016 ble for lenge siden klart, og for første gang kan du bette på hele 24 land på odds-EM. For å delta er det enkelt å finne din arena og helgardere deg med ekspertenes gode råd og tips, og det er både gøy og enkelt. Om du synes dette er spennende, finnes det mange eksperter som uttaler seg på nett under fotball-EM, og det lønner seg å følge med på TV og via diskusjonsfora hvis du vil delta i bettingen.

Selv om Norge ikke ble en av de 24 kvalifiserte, kan du fortsatt finne storfavoritter som Tyskland og Spania. Frankrike har vært vertsnasjon en gang tidligere i 1984, og ble den gang kåret til Europas beste fotballag da de vant sluttspillet. Det er store forhåpninger til nykommeren Belgia, og kanskje har du også planer om å sette en innsats på

  • beste spiller
  • beste lag
  • hvem som får rødt eller gult kort
  • eller lignende

Fotballens verden er uendelig spennende. Er du heldig, vinner du kanskje tur til Frankrike under fotball-EM, der du kan se ditt favorittlag vinne! Velkommen til en spennende fotballfest!